Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، هادی ملکشاهی امروز یکشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: اشخاص حقیقی (صاحبان مشاغل) بر اساس ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌ها تا پایان روز سی و یکم خرداد ماه فرصت دارند اظهارنامه مالیاتی فعالیت‌های شغلی خود را در یک ساله گذشته به صورت الکترونیکی ارائه دهند.

وی بیان داشت: اشخاص حقیقی می‌بایست اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال ۹۹ خود را تا پایان خردادماه سال جاری به صورت الکترونیکی از طریق درگاه ملی مالیات به آدرس www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

intamedia.ir ارسال و نسبت به پرداخت مالیات خود اقدام کنند.

مدیرکل امور مالیاتی لرستان با اشاره به زمان تسلیم اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی در تیرماه سال جاری تاکید کرد: برخورداری از هر نوع تسهیلات و معافیت‌های مالیاتی و بهره مندی از مشوق‌های قانونی نرخ صفر و یا هر گونه تسهیلات دیگر برای اشخاص حقیقی و حقوقی، منوط به ارائه الکترونیکی اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر قانونی است.

ملکشاهی یادآور شد: به منظور تکریم مودیان و کاهش ترددهای غیرضروری، طرح ابلاغ الکترونیکی اوراق مالیاتی برای مودیان استان در درگاه فوق الذکر راه اندازی شده است، لذا ضروری است مودیان محترم از هر گونه مراجعه غیرضروری به ادارات مالیاتی اجتناب کنند.

مدیرکل امور مالیاتی لرستان در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح شروط بهره مندی از تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم پرداخت و اظهار داشت: تمامی صاحبان مشاغل گروه‌های دوم و سوم که مجموع فروش کالا و ارائه خدمات آنها حداکثر مبلغ ۱۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال بوده است، مشمول تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم جهت تعیین مالیات مقطوع عملکرد سال ۹۹ می‌شوند.

ملکشاهی یادآور شد: مشمولان این تبصره، تا پایان خردادماه ۱۴۰۰ در صورت تکمیل و ارسال فرم موضوع این دستورالعمل موجود در سامانه سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی ntr.tax.gov.ir می‌توانند از نگهداری اسناد و مدارک موضوع قانون مالیات‌های مستقیم و تسلیم اظهارنامه مالیاتی معاف شوند.

وی خاطرنشان کرد: این دستور العمل صرفاً برای مشاغل گروه‌های دوم و سوم که میزان مجموع فروش کالا و خدمات آنها حداکثر تا مبلغ ۱۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال است، موضوعیت داشته و لذا مشاغلی که اولین سال فعالیت آنها عملکرد ۹۹ باشد مشمول دستورالعمل نبوده و بایستی اظهارنامه خود را تسلیم کنند.

مدیرکل امور مالیاتی لرستان درخصوص نحوه تعیین مالیات مقطوع و پرداخت آن برای مشمولان تبصره ماده ۱۰۰ گفت: صاحبان مشاغل با میزان مالیات قطعی تا ۳ میلیون تومان بدون افزایش عملکرد نسبت به سال ۹۸ مالیات مقطوع ۹۹ خود را پرداخت می‌کنند، در خصوص صاحبان مشاغلی که مالیات قطعی سال ۹۸ آنها از ۳ تا ۶ میلیون تومان بوده است برای سال ۹۹ افزایش ۴ درصدی اعمال می‌شود، صاحبان مشاغلی که مالیات قطعی آنها از ۶ تا ۱۲ میلیون تومان بوده است با نرخ ۸ درصد افزایش مالیات ۹۹ خود را پرداخت می‌کنند و صاحبان مشاغلی که مالیات قطعی ۹۸ آنها از ۱۲ میلیون تومان بیشتر بوده شامل ۱۲ درصد افزایش مالیات می‌شوند.

ملکشاهی افزود: مودیانی که امکان پرداخت کامل و یک جا مالیات مقطوع خود را ندارند می‌توانند تا ۵ ماه به صورت مساوی این مالیات را تقسیط کنند و اگر به هر دلیلی نتوانند اقساط خود را پرداخت کنند صرفاً جرایم ماده ۱۹۰ به آنها تعلق می‌گیرد.

وی یادآور شد: در مورد برخی مودیان هم مالیات ۹۸ قطعی نشده است، این دسته از افراد اگر تمایل داشته باشند می‌توانند بر مبنای مالیات تشخیصی توافق تبصره ماده ۱۰۰ را بپذیرند.

مدیرکل امور مالیاتی لرستان با تاکید بر اینکه توافق تبصره ماده ۱۰۰ به نفع مودیان حوزه مشاغل است و می‌توانند با استفاده از آن مالیات مقطوعی پرداخت کنند و نگرانی ندارند که مالیات بیشتری برای آنها در نظر گرفته شود و از سوی دیگر به راحتی می‌توانند با تقسیط ۵ ماهه بدون کمترین فشار اقتصادی پرداخت داشته باشند، گفت: سال گذشته مودیان عزیز ما مشارکت بسیار خوبی در این توافق داشتند و بیش از ۷۶.۵ درصد مودیان ما از این توافق استفاده کردند و استقبال خوبی کردند.

ملکشاهی با اشاره به اینکه با اطلاع رسانی‌های صورت گرفته قطعاً امسال هم مشارکت بالایی را در بهره مندی از تبصره ماده ۱۰۰ شاهد خواهیم بود، تصریح کرد: کسانی که دوست ندارند این توافق را انجام دهند و یا شامل آن نمی‌شوند، وظیفه دارند تا پایان خردادماه اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال ۹۹ خود را تکمیل و ارائه دهند.

کد خبر 5233693

منبع: مهر

کلیدواژه: هادی ملکشاهی اداره کل امور مالیاتی لرستان مالیات انتخابات 1400 ویروس کرونا سیدابراهیم رئیسی مشارکت مردم در انتخابات بوشهر کرمانشاه گرگان آمار کرونا خطبه های نماز جمعه اردبیل انتخابات شورای شهر و روستا انتخابات ریاست جمهوری عکس استانها سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مدیرکل امور مالیاتی لرستان اظهارنامه مالیاتی پایان خردادماه تبصره ماده ۱۰۰ میلیون تومان صاحبان مشاغل قانون مالیات مالیات مقطوع مالیات قطعی ۹۹ خود تا پایان سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۵۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدهادی سبحانیان در بخشنامه‌ای احکام مالیاتی قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان را ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است: احکام مالیاتی قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی کولبری) و (ملوانی و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان به شرح زیر ارسال می‌شود:

ماده ۱ -

تبصره (۲) - سقف و ارزش کل واردات کالا از طریق رویه‌های موضوع این ماده سالانه به میزان ده درصد (۱۰) ارزش واردات کل کشور به مأخذ سال قبل تعیین می‌شود و انجام آن منوط به ثبت آماری در سامانه جامع یکپارچه سازی و نظارت بر فرآیند تجارت (موضوع بند (الف) ماده (۶) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب ۱۳۹۲/۱۰/۰۳ و اصلاحات بعدی)، اخذ شناسه کالا و شناسه رهگیری (موضوع ماده (۱۳) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز) ثبت اطلاعات در سامانه جامع انبارها موضوع بند «ث» ماده (۶) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و تعیین منشأ ارز کالاهای وارداتی است.

پس از سال پنجم اجرای این قانون تولید کنندگان و اصناف مستقر در شهرستان‌های مرزی مشمول می‌توانند با تخفیف سی درصدی (۳۰) از عوارض و حقوق ورودی سالانه تا سقف یک درصد (۱) ارزش واردات کل کشور به مأخذ سال قبل و با رعایت ترتیبات مندرج در این تبصره نسبت به واردات کالا اقدام نمایند.

ماده ۲ - به منظور هدایت تدریجی مبادلات موضوع این قانون در مرزها به چارچوب تجارت رسمی کالاهای وارداتی از طریق مبادلات موضوع این قانون در مرحله ترخیص کالا صرفاً مشمول پرداخت پنجاه درصد (۵۰٪) میزان عوارض و مالیات بر ارزش افزوده تعیین شده برای ورود قطعی کالا هستند و در سال اول اجرای این قانون از سایر عوارض و مالیات‌ها معاف هستند در مرحله فروش کالا توسط مشمولین این قانون ما به التفاوت مالیات و عوارض فروش با مالیات و عوارض خرید موضوع قانون مالیات بر ارزش افزوده، به عنوان اعتبار مالیاتی ارزش افزوده برای ایشان لحاظ می‌شود لکن مابقی زنجیره تبادل کالا در کشور موظف به پرداخت کامل آن هستند.

تبصره ۱- اعمال پلکانی حقوق گمرکی و سایر عوارض قانونی از سال دوم اجرای این قانون سالانه به میزان بیست درصد (۲۰) مقرر در رویه تجاری و اعمال معافیت کامل یا پلکانی سود بازرگانی توسط دولت برای کالاهای وارداتی موضوع این ماده به گونه‌ای که مزیت واردات موضوع این قانون نسبت به رویه واردات رسمی لحاظ گردد. مطابق آئین نامه‌ها یا دستورالعمل‌ها و شاخص‌هایی که در چارچوب قانون به تصویب هیأت وزیران می‌رسد در طول اجرای این قانون مجاز است.

تبصره ۲ - امهال پرداخت مالیات بر ارزش افزوده متعلق به کالاهای وارداتی موضوع این ماده، با اخذ تضامین معتبر (موضوع بند (ج) ماده (۱) قانون امور گمرکی مصوب ۱۳۹۰/۰۸/۲۲ و اصلاحات بعدی آن و حداکثر به مدت سه ماه از تاریخ ترخیص قطعی کالا از گمرک مجاز است.

ماده ۳- کلیه درآمدهای گمرکی و مالیاتی حاصل از اجرای این قانون به حسابی مخصوص نزد خزانه داری کل کشور واریز و به صورت تخصیص صد درصد (۱۰۰٪) و مازاد بر اعتبارات مندرج در قوانین بودجه سنواتی در قالب ردیف مستقل در ارقام بودجه لحاظ و به همان استان مرزی اختصاص و شصت درصد (۶۰٪) آن برای تقویت معیشت و اشتغال مرزنشینان پرداخت‌های حمایتی، هدفمند تأمین زیر ساخت‌های مورد نیاز حوزه اشتغال و ایجاد اشتغال پایدار بیست درصد (۲۰) برای زیرساخت‌های اقتصاد مرز تجهیز بازارچه‌های مرزی تقویت و تجهیز بنادر و گمرکات کوچک و بیست درصد (۲۰٪) برای تقویت زیرساخت‌های مربوط به امنیت و مبارزه با قاچاق انسداد معابر و خلاءهای مرزی خورهای غیرمجاز و آلوده به قاچاق کالا در مناطق مشمول هزینه می‌گردد.

کد خبر 6100238 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • برای فروش بالاتر از سقف تبصره 100، اظهارنامه تعاملی تولید می شود
  • برای فروش بالاتر از سقف تبصره ۱۰۰، اظهارنامه تعاملی تولید می‌شود
  • چرا طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» جنجالی شد؟
  • ۵ مزیت استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ مالیاتی برای اصناف
  • جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی
  • احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد
  • پیشنهادهای اصناف برای تدوین بخشنامه تبصره ماده ۱۰۰
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه
  • تمدید مهلت تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی ارزش افزوده