Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا آخوندزاده در جلسه مشترک اداره کل امور مالیاتی استان هرمزگان و اعضای هیئت رئیسه اتاق اصناف بندرعباس به نقش و جایگاه اصناف به عنوان عامل مهمی در رشد و بالندگی اقتصادی کشور اشاره کرد و تعامل سازنده بین اتاق اصناف، اتحادیه های صنفی و اداره کل امور مالیاتی را بسیار مهم عنوان کرد۰

آخوندزاده با اشاره به صدور دستورالعمل تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم از سوی سازمان امور مالیاتی کشور برای عملکرد سال ۱۴۰۰، گفت: تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم در راستای عدالت مالیاتی بوده و میزان مالیات مقطوع بر اساس اطلاعات موجود و دریافتی از پایگاههای اطلاعاتی سازمان و یا فروش ابرازی حسب مورد تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخوندزاده با تشریح کلی و تغییرات اعمال شده در دستورالعمل تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم، افزود: سازمان امور مالیاتی کشور با توجه به شرایط سخت کرونایی حاکم بر مشاغل در سال ۱۴۰۰ و به منظور تکریم مودیان و تسهیل وصول مالیات و ایجاد هماهنگی و وحدت رویه در کل کشور، میزان مالیات عملکرد سال ۱۴۰۰ برخی از صاحبان مشاغل را با شرایطی به صورت مقطوع تعیین کرده است.

وی، ضمن تاکید بر اینکه مودیانی که میزان فروش آنها بر اساس اطلاعات استخراج شده از پایگاه اطلاعات سازمان مالیاتی بیش از ۴۸ میلیارد ریال باشد، نمی توانند از این تسهیلات استفاده کنند و باید نسبت به ارائه اظهارنامه عادی اقدام کنند، تصریح کرد: سقف فروش کالا و خدمات افراد مشمول این تبصره به ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده ۸۴ قانون مالیات های مستقیم، یعنی ۴۸ میلیارد ریال افزایش یافته است و کلیه افرادی که میزان فروش آنها در سال ۱۴۰۰ از این مبلغ کمتر باشد، می توانند از تسهیلات این ماده استفاده کنند.

مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان، در ادامه ضمن اشاره به مزایای تبصره 100، هدف از اجرای آن را تکریم ارباب رجوع عنوان کرد و گفت: هدف از انجام این دستورالعمل جلب رضایت مودیان و تکریم ارباب رجوع و تسهیل در پرداخت مالیات است.

مدیر کل امور مالیاتی هرمزگان تاکید کرد: صاحبان مشاغل برای بهره مندی از تسهیلات و معافیت های قانونی اظهارنامه و تبصره ماده ۱۰۰ تا پایان خردادماه فرصت دارند با مراجعه به سایت my.tax.gov.ir نسبت تکمیل و ارسال اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال ۱۴۰۰ خود اقدام کنند تا مشمول حریمه نشوند.

علی باصره رئیس اتاق اصناف هرمزگان نیز در این جلسه گفت: حمایت از اصناف و بازاریان وظیفه همه مسولان استاتی است و بر همراهی و همگامی بازار با سیاست های دولت در طول تاریخ اشاره کرد و ادامه داد بازاریان هرمزگان آماده هستند همسو و هم راستا با سیاست های دولت در تأمین درآمدهای مالیاتی دولت قدم بردارند.و آمادگی اتاق اصناف جهت هرگونه همکاری لازم با اداره امور مالیاتی استان را اعلام کرد.

کد خبر 5511171

منبع: مهر

کلیدواژه: مالیات بر ارزش افزوده معافیت مالیاتی بوشهر کرمانشاه دهه کرامت خروج قطار از ریل خطبه های نماز جمعه سفر استانی اردبیل ویروس کرونا مشهد خراسان رضوی آمار کرونا تغییر ساعت کاری میلاد امام رضا ع قانون مالیات های مستقیم کل امور مالیاتی تبصره ماده ۱۰۰ اتاق اصناف سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۹۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، محمدهادی سبحانیان در بخشنامه‌ای احکام مالیاتی قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان را ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است: احکام مالیاتی قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی کولبری) و (ملوانی و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان به شرح زیر ارسال می‌شود:

ماده ۱ -

تبصره (۲) - سقف و ارزش کل واردات کالا از طریق رویه‌های موضوع این ماده سالانه به میزان ده درصد (۱۰) ارزش واردات کل کشور به مأخذ سال قبل تعیین می‌شود و انجام آن منوط به ثبت آماری در سامانه جامع یکپارچه سازی و نظارت بر فرآیند تجارت (موضوع بند (الف) ماده (۶) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب ۱۳۹۲/۱۰/۰۳ و اصلاحات بعدی)، اخذ شناسه کالا و شناسه رهگیری (موضوع ماده (۱۳) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز) ثبت اطلاعات در سامانه جامع انبارها موضوع بند «ث» ماده (۶) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و تعیین منشأ ارز کالاهای وارداتی است.

لایحه کولبری و ملوانی به قانون تبدیل شد | سقف واردات مجازی ته لنجی چقدر شد؟

پس از سال پنجم اجرای این قانون تولید کنندگان و اصناف مستقر در شهرستان‌های مرزی مشمول می‌توانند با تخفیف سی درصدی (۳۰) از عوارض و حقوق ورودی سالانه تا سقف یک درصد (۱) ارزش واردات کل کشور به مأخذ سال قبل و با رعایت ترتیبات مندرج در این تبصره نسبت به واردات کالا اقدام کنند.

ماده ۲ - به منظور هدایت تدریجی مبادلات موضوع این قانون در مرزها به چارچوب تجارت رسمی کالاهای وارداتی از طریق مبادلات موضوع این قانون در مرحله ترخیص کالا صرفاً مشمول پرداخت پنجاه درصد (۵۰٪) میزان عوارض و مالیات بر ارزش افزوده تعیین شده برای ورود قطعی کالا هستند و در سال اول اجرای این قانون از سایر عوارض و مالیات‌ها معاف هستند در مرحله فروش کالا توسط مشمولین این قانون ما به التفاوت مالیات و عوارض فروش با مالیات و عوارض خرید موضوع قانون مالیات بر ارزش افزوده، به عنوان اعتبار مالیاتی ارزش افزوده برای ایشان لحاظ می‌شود لکن مابقی زنجیره تبادل کالا در کشور موظف به پرداخت کامل آن هستند.

تبصره ۱- اعمال پلکانی حقوق گمرکی و سایر عوارض قانونی از سال دوم اجرای این قانون سالانه به میزان بیست درصد (۲۰) مقرر در رویه تجاری و اعمال معافیت کامل یا پلکانی سود بازرگانی توسط دولت برای کالاهای وارداتی موضوع این ماده به گونه‌ای که مزیت واردات موضوع این قانون نسبت به رویه واردات رسمی لحاظ شود. مطابق آئین نامه‌ها یا دستورالعمل‌ها و شاخص‌هایی که در چارچوب قانون به تصویب هیأت وزیران می‌رسد در طول اجرای این قانون مجاز است.

تبصره ۲ - امهال پرداخت مالیات بر ارزش افزوده متعلق به کالاهای وارداتی موضوع این ماده، با اخذ تضامین معتبر (موضوع بند (ج) ماده (۱) قانون امور گمرکی مصوب ۱۳۹۰/۰۸/۲۲ و اصلاحات بعدی آن و حداکثر به مدت سه ماه از تاریخ ترخیص قطعی کالا از گمرک مجاز است.

ماده ۳- کلیه درآمدهای گمرکی و مالیاتی حاصل از اجرای این قانون به حسابی مخصوص نزد خزانه داری کل کشور واریز و به صورت تخصیص صد درصد (۱۰۰٪) و مازاد بر اعتبارات مندرج در قوانین بودجه سنواتی در قالب ردیف مستقل در ارقام بودجه لحاظ و به همان استان مرزی اختصاص و شصت درصد (۶۰٪) آن برای تقویت معیشت و اشتغال مرزنشینان پرداخت‌های حمایتی، هدفمند تأمین زیر ساخت‌های مورد نیاز حوزه اشتغال و ایجاد اشتغال پایدار بیست درصد (۲۰) برای زیرساخت‌های اقتصاد مرز تجهیز بازارچه‌های مرزی تقویت و تجهیز بنادر و گمرکات کوچک و بیست درصد (۲۰٪) برای تقویت زیرساخت‌های مربوط به امنیت و مبارزه با قاچاق انسداد معابر و خلاءهای مرزی خورهای غیرمجاز و آلوده به قاچاق کالا در مناطق مشمول هزینه می‌شود.


کد خبر 850368 برچسب‌ها قاچاق خبر مهم مالیات سازمان امور مالیاتی کشور دولت

دیگر خبرها

  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان
  • ۵ مزیت استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ مالیاتی برای اصناف
  • جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی
  • جزئیات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • پیشنهادهای اصناف برای تدوین بخشنامه تبصره ماده ۱۰۰
  • اینفوگرافیک| فراریان بزرگ مالیاتی
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه
  • تمدید مهلت تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی ارزش افزوده